Toezichthouder Inzamelmiddelen

Standplaats:
Alphen aan den Rijn
Startdatum:
12.11.2018
Einddatum:
01.02.2019
Uren per week:
36

Wat ga je doen?
Als toezichthouder Inzamelmiddelen ben je verantwoordelijk voor het toezicht houden op aannemers die werkzaam zijn in het reinigingsgebied. 

Te denken valt aan correctief en preventief onderhoud en keuringen aan de ondergrondse containers. Tevens begeleid je nieuwe projecten ten behoeve van ondergrondse inzameling welke in een bestek zijn omschreven. Je handelt meldingen in jouw vakgebied correct en adequaat af. 
 
Je bent betrokken bij het container beheer en voert directie op de aannemende partijen welke opereren in de techniek rondom het pasjes systeem voor de inzameling. Maar ook uitbesteedde taken op het schoonhouden van de openbare ruimte vallen in het taken pakket. Je werkt mee aan de voorbereiding van werken en stelt een plan van aanpak hiervoor op.  
Je bent financieel betroken bij deze projecten en zal hiervoor verantwoording af moeten leggen.  
Je werkt samen met belanghebbenden, burgers en aannemers. Tevens ben je een van de adviseurs van de beheerder, door het toetsen van ontwerpen op haalbaarheid in de openbare ruimte.
 
Wie ben je?

Je bent een pro-actieve toezichthouder met HBO werk- en denkniveau. Daarnaast ben je omgevingsbewust en heb je overtuigingskracht. Je reageert op onverwachte situaties en kan omgaan met tegengestelde belangen. Je hebt ervaring in verschillende disciplines in de afvalinzameling, weet wat er op straat gebeurt en kan hierdoor gericht toezichthouden op de aannemer. Je bent in staat deel uit te maken van een team professionals dat enthousiast werkt aan het in stand houden en aan het realiseren van een hoge kwaliteit van het leefgebied in de gemeente. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Tot slot ben je bereid om buiten de normale werktijden werkzaamheden te verrichten.

 

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten