Constructeur

Standplaats:
Alphen aan den Rijn
Startdatum:
01.10.2019
Einddatum:
01.10.2020
Uren per week:
24

In team Vergunningen worden werkzaamheden verricht die behoren bij vergunningverlening en advisering op het gebied van bouwen, en op het gebied van de APV en bijzondere wetten (denk aan: evenementen aanvragen). Team Vergunningen bestaat uit 25 medewerkers, waaronder 1 constructeur die net als jij verantwoordelijk is voor constructieve controles en adviezen die nodig zijn voor bouwvergunningen en indien mogelijk ook voor evenementenvergunningen (constructies van podia etc). Als ervaren constructeur weet jij precies wat nodig is om bij (complexe) bouwprojecten de veiligheid te waarborgen. Je bent verantwoordelijk voor de constructieve aspecten bij vergunningaanvragen. Je beoordeelt en controleert zelfstandig berekeningen en tekeningen van de verschillende aanvragen.
Je beoordeelt de constructieve bouwveiligheid tijdens de bouw. Je adviseert de collega's van andere afdelingen over constructieve zaken.
Je onderhoudt contacten met aanvragers, architecten, aannemers, projectontwikkelaars, constructeurs en medewerkers van andere overheden.

Wellicht ten overvloede: je maakt zelf geen constructies.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten